Prima pagină / Evenimente / Cultură  /  Expozitia artiştilor plastici moldoveni care creează la Sankt Petersburg

Expozitia artiştilor plastici moldoveni care creează la Sankt Petersburg imprimare

24.04.2014  

Vom face o vizită virtuală la o expoziţie a unor pictori originari din Moldova, care creează la Petersburg, dar şi-au prezentat lucrările acasă.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Artiştilor plastici originari din Moldova, care locuiesc şi creează la Sankt Petersburg, au dorit să-şi prezinte, în premieră, lucrările la Chişinău.

Această expoziţie a reunit lucrări semnate de: Sergiu Botnariuc, Dumitru Verdianu, Artur Kalîn; Aurel Marinuța; Nadejda Nemerenco; Luminița Tăbîrță; Larisa Telipan si Vyaceslav Cebotari şi este prima expoziție organizată vreodată în țară, cu participarea exclusivă a artiștilor originari din Republica Moldova, membri ai diasporei din Rusia.

Evenimentul a fost susținut de către Biroul pentru Relații cu Diaspora.

Expozitia artistilor care creeaza la Petersburg Expozitia artistilor care creeaza la Petersburg Expozitia artistilor care creeaza la Petersburg Expozitia artistilor care creeaza la Petersburg Expozitia artistilor care creeaza la Petersburg Expozitia artistilor care creeaza la Petersburg Expozitia artistilor care creeaza la Petersburg Expozitia artistilor care creeaza la Petersburg
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.