Prima pagină / Evenimente / Cultură  /  La „Sanda's BOOK Brunch” vor participa și brand-uri de la Chișinău

La „Sanda's BOOK Brunch” vor participa și brand-uri de la Chișinău imprimare

20.05.2014  

Sanda Cojocaru, creatoare brand-ului „Bookletta”, organizează la București primul evenimentul care va reuni bookaholici îndrăgostiți de artă și de fashion.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

La 25 mai, Sanda Cojocaru ne invită la București, la cel mai inedit eveniment destinat iubitorilor de lecturi, „Sanda's BOOK Brunch” cu hippie dress code.

Sanda_Cojocaru

Organizatoare ne promite multe surprize, printre care se numără sculptura în carte, pentru prima dată în România, LIVE, sub privirile tuturor și lansarea primului parfum pentru cititoare.

Este primul eveniment de acest gen și mi-am pus amprenta de bookaholic pe toate aspectele sale: am strâns împreună o editura mare, un anticariat cu comori prețioase, semne de carte, huse pentru carte, bineînțeles și geanta pentru carte „Bookletta”, alături de designeri români de genți, haine, bijuterii, perne pentru cititorii leneși, etc”, ne-a zis Sanda.

Gribook_Accessories

Vestea bună este că la eveniment vor participa și brand-uri moldovenești. „Am adus cu drag două brand-uri moldovenești: Gribook Accessories, care vine cu coperți de cărți, semne de carte și kindle sleeves (parcă desprinse din acele povești cu happy-end pe care le citeam în copilărie) și Zentio, care va lansa în premieră parfumul femeii care citește”, a mai adăugat Sanda Cojocaru.

Zentio

Partea preferată a organizatoarei e cea cu cărți gratuite pentru primii 50 veniți la eveniment, pentru care mulțumește Editurii Litera. Sanda e încântată de bogățiile pe care a reușit să le strângă la un loc într-un local proaspăt deschis, în centrul orașului București, care este defapt, o franiciză moldovenească.

Mai multe detalii despre eveniment puteți afla aici.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.