Prima pagină / Evenimente / Cultură  /  Elevii liceului „Spiru Haret” ne invită la festivalul rock Rock’n Haret

Elevii liceului „Spiru Haret” ne invită la festivalul rock Rock’n Haret imprimare

22.05.2014  

Rock’n Haret este o inițiativă a Senatului Elevilor de la liceul „Spiru Haret”, care presupune organizarea la fiecare sfârșit de an academic a unui festival rock cu participarea unor nume de rezonanță ale muzicii autohtone.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Prin intermediul acestui festival Senatul Elevilor și-a propus să consolideze relația dintre liceu-elev, să crească încrederea elevilor haretiști în instituția de învățământ în care își fac studiile și să sporească prestigiul liceului prin reconfirmarea statului de „liceu de top”.

Prima ediție a proiectului Rock’n Haret - Open Air Rock Party a avut loc la data de 22 mai 2012 pe stadionul I.P.L.T. „Spiru Haret”. La eveniment au participat circa 600 de tineri atât din „Spiru Haret”, cât și din alte licee care au primit invitații speciale, care timp de aproximativ 1,5 ore s-au conectat la atmosfera incendiară şi show-ul de lumini asigurat de una dintre cele mai apreciate și respectate trupe de rock alternativ din Moldova și România- ALTERNOSFERA. În 2013, aceași trupă, în același loc și la aceeași oră, au participat circa 1100 de elevi.

Anul acesta ca și anul precedent , în cadrul liceului
„Spiru Haret”, Senatul Elevilor organizeaza festivalul Rock'n Haret pe data de 28 mai, ora 19.30. La deschiderea festivalului va participa o trupa rock formata de elevi din liceu, iar invitații speciali ai festivalului sunt cei de la „Gândul Mâței”. Acest festival este dedicat tuturor liceenilor. Invitațiile vor fi distribuite gratuit în 10 licee municipale. Accesul la festival se face în baza cardului electronic pentru elevii din I.P.L.T. „Spiru Haret”, iar accesul elevilor din afara I.P.L.T. „Spiru Haret” se face în baza de invitație. Invitația poate fi obținută de la secretariatul I.P.L.T. „Spriu Haret” sau de la reprezentantul liceului în care-ţi faci studiile. Cu aceasta ocazie toţi doritorii care dețin invitații sunt așteptați la 28 mai 2014, ora 19.30, pe stadionul I.P.L.T. „Spiru Haret” pentru a participa la o distracție pe cinste!

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.