Prima pagină / Evenimente / Cultură  /  Invitație la IE Festival

Invitație la IE Festival imprimare

07.06.2014  

Avem o invitație pentru ziua de mâine la evenimentul „IE Festival”, ajuns în acest an la a treia ediţie.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Teleradio Moldova este partenerul general media al acestui festival. Iar portalul nostru www.stiripozitive.eu este alături de „IE Festival” încă de la lansarea acestuia, în august 2012.

Anul acesta vom fi și mai aproape de eveniment, pentru că Mihaela Cîrnov, prezentatoarea emisiunii „Știri pozitive” la TV Moldova 1, va prezenta iile în calitate de model, alături de alte prezentatoare de televiziune și vedete autohtone.

„Mă bucur că voi purta cu demnitate haina femeiască care reprezintă portul nostru național - ia. Nu am optat pentru o ie semnată de cineva anume, pentru că cred că toate iile sunt frumoase și în general, femeia moldoveancă în ie este cea mai frumoasă”, a spus Mihaela Cîrnov, adăugând că se bucură că portul iei a devenit o tendință în rândul femeilor, o tendință pozitivă.

„De fiecare dată când îmbrac o ie am doar emoții pozitive și mă bucur că le voi avea și mâine, în cadrul festivalului, unde vă invit să fiți alături de noi”, a mai zis Mihaela Cîrnov.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.