Prima pagină / Evenimente / Cultură  /  Naistul moldovean Dorian Gheorghilaş concertează la 14 şi 15 august la Toulouse, în Franţa | „La Dépêche du Midi”

Naistul moldovean Dorian Gheorghilaş concertează la 14 şi 15 august la Toulouse, în Franţa | „La Dépêche du Midi” imprimare

15.08.2014   La Dépêche du Midi

Artistul moldovean Dorian Gheorghilaş cântă la nai, acompaniat de orgă, în două seri consecutive, joi şi vineri, în Franţa.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Muzică la nai de Dorian Gheorghilaş, la Toulouse, în Franţa, pe 14 şi 15 august, anunţă „La Dépêche du Midi” în ediţia sa electronică.  

Născut în Moldova, a început să cânte la nai la 6 ani.

La 18 ani, este invitat ca solist de către Orchestra Filarmonicii Naţionale de la Chişinău. Laureat la mai multor concursuri naţionale şi internaţionale, Dorian Gheorghilaş este profesor de nai la şcoli de muzică în Strasbourg şi Germania.

În serile de joi şi vineri, la ora 21:30, Dorian Gheorghilaş cântă la nai acompaniat de orgă, scrie „La Dépêche du Midi”.

Blogul artistului Dorian Gheorghilaş este AICI.

Dorianflutedepan.com Dorianflutedepan.com Dorianflutedepan.com Dorianflutedepan.com Dorianflutedepan.com Dorianflutedepan.com
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.