Prima pagină / Evenimente / Cultură  /  (Video) O invitație la Anim’est 2014 de la Dumitru Marian

(Video) O invitație la Anim’est 2014 de la Dumitru Marian imprimare

28.10.2014  

Dumitru Marian, coordonatorul Anim’est Chişinău, a împărtășit cu noi, chiar de ziua lui de naștere și de Ziua Internațională a Animației bucuria lansării Festivalului Anim’est Chişinău 2014.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Coordonatorul Anim’est Chişinău, Dumitru Marian, ne-a răspuns direct la întrebarea de ce trebuie să venim la Festivalul Internaţional de Film de Animaţie Anim'est.

„Eu cred că fiecare om iubitor de film, iubitor de animație trebuie să vină la Anim’est, pentru că sunt filme foarte bune, sunt evenimente adiționale foarte interesante în cadrul ediției actuale și sunt filme pe care nu ai cum să le vezi în altă parte. Plus la toate, atmosfera de festival este una care îi stimulează pe oamenii creativi, pe oamenii de cultură. Merită să vii la acest festival!”, spune Dumitru Marian.

„Neapărat vreau să-i invit și pe părinți, pentru că există foarte multe filme care pot fi privite de copii, dincolo de secțiunea separată „Minimest”, care este dedicată integral copiilor”, adaugă coordonatorul festivalului.

„Lansând Anim’est-ul chiar de ziua mea, probabil ar fi un fel de omagiu, un fel de mulțumire mamei, pentru că am reușit să fac și eu ceva important în ziua în care mama a făcut ceva important pentru mine, mi-a dat viață. Cred că este frumos și cred că o să reușesc să sărbătoresc doar jumătate de oră azi seara în familie, în rest Anim’est și doar Anim’est”, afirmă Dumitru Marian.

Festivalul Anim’est a fost lansat astăzi într-o conferință de presă și se va desfășura în perioada 30 octombrie - 2 noiembrie 2014 la Cinematograful Odeon și Tipografia 5.

Anim'est Chisinau 2014 Anim'est Chisinau 2014 Anim'est Chisinau 2014 Anim'est Chisinau 2014 Anim'est Chisinau 2014
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.