Prima pagină / Evenimente / Cultură  /  (Video) POT Music - concursul trupelor tinere din Moldova. Prima semifinală

(Video) POT Music - concursul trupelor tinere din Moldova. Prima semifinală imprimare

29.01.2015  

Muzica bună și atmosfera deosebită au fost prezente la 24 ianuarie, la Tipografia 5, unde a avut loc prima semifinală a concursului POT Music destinat trupelor tinere din Moldova.

Votează: 5.0/5 (4 Voturi )

POT Music este un concurs pentru trupele tinere din Moldova. A fost organizat pentru a oferi șansă începătorilor să urce pe scenă pentru a arăta ce POT, a dat posibilitatea de a comunica cu colegii, de a obține sfatul celor care deja au experiență în domeniu și de a cânta piesele proprii în fața publicului.

Trupa câștigătoare va avea posibilitatea să-și înregistreze piesele într-un studiou profesionist și va putea filma și un videoclip.

La 24 ianuarie, au evoluat pe scenă și în aplauze: VALEA NORILOR, RED ICECREAM și FLASH BLOOD.

Fiecare formație a avut la dispoziție 25 de minute pentru a delecta urechile publicului cu muzică bună, iar condiția era ca piesele interpretate să fie creații proprii. Echipa noastră a surpins atmosfera concursului și a aflat și învingătorul primei semifinale: FLASH BLOOD.

„POT nu se focusează doar pe câștigători și asta e deosebirea concursului POT de alte concursuri. Îi vom susține pe toți”, afirmă Lilian Severin, unul dintre inițiatorii POT Music. 

În această sâmbătă, la 31 ianuarie, urmează să se desfășoare cea de-a doua semifinală, cu HARMASAR, THE BLAST si HELL-O.

Inițiativa POT Music este susținută de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).

Axenia Chirilov & Iulian Roșca

POT Music. Prima semifinală POT Music. Prima semifinală POT Music. Prima semifinală POT Music. Prima semifinală POT Music. Prima semifinală POT Music. Prima semifinală
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.