Prima pagină / Evenimente / Cultură  /  (Video) Harmasarii merg în finala POT Music cu tobe, chitare și nai

(Video) Harmasarii merg în finala POT Music cu tobe, chitare și nai imprimare

04.02.2015  

Sâmbătă, 31 ianuarie, s-a desfășurat cea de-a doua semifinală a concursului POT Music, unde participanții au demonstrat că POT cânta și crea muzică bună.

Votează: 5.0/5 (4 Voturi )

În cea de-a doua semifinală a concursului POT Music pe scenă au urcat 3 trupe: HARMASAR, HELL-O și THE BLAST. Ca și în prima semifinală, fiecare trupă a avut la dispoziție 25 de minute pentru a interpreta piesele lor preferate.

„Concursul foarte mult ne-a motivat şi ne-a făcut să ne dezvoltăm în tempouri mai rapide. Multă experieţă, foarte prietenoase interviuri am avut la radio datorită aceastui concurs. Noi încercăm toţi să ne includem în creaţia compoziţiilor şi a cuvintelor”, ne-a spus un membru al trupei HELL-O.

Trupa învingătoare a semifinalei a doua este HARMASAR, ei sunt cei care pe lângă chitară, tobe, au cântat și la instrumentul caracteristic poporului nostru moldovenesc - naiul. Cântecele interpretate de formație sunt despre patrie, popor.

„Suntem bucuroşi că participăm în concursul POT Music, el ne ajută să ne dezvoltăm pe plan profesional, ne ajută să ne promovăm pe reţelele de socializare şi în rândul tinerilor ascultători de muzică alternativă”, ne-au spus membrii formaţiei HARMASAR.

POT Music este un concurs pentru trupele tinere din Republica Moldova, care are scopul de a oferi șansa începătorilor de a urca pe scenă și de a arăta ce POT. Acest concurs are 2 etape, semifinala și finala. În această sâmbătă, 7 februarie, va avea loc ultima semifinală, cu trupele BRANCODE, MIRIAM și PLUMBUM.

Vă așteptăm și pe voi în această sâmbătă, începând cu ora 18:00, la Tipografia 5, fiți prezenți la ultima semifinală a acestui concurs, unde se va desemna cea de-a treia trupă care va merge în marea finală și care va avea șansa să-și înregistreze piesele într-un studiou profesionist și vor putea filma chiar un videoclip.

Inițiativa POT Music este susținută de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).

Axenia Chirilov & Iulian Roșca

POT Music - concursul trupelor tinere din Moldova. A doua semifinală POT Music - concursul trupelor tinere din Moldova. A doua semifinală POT Music - concursul trupelor tinere din Moldova. A doua semifinală
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.