Prima pagină / Evenimente / Cultură  /  (Video) POT Music a desemnat a treia trupă care va merge în finală: MIRIAM

(Video) POT Music a desemnat a treia trupă care va merge în finală: MIRIAM imprimare

10.02.2015  

Sâmbătă, 7 februarie, din nou s-a bătut tare-n tobe, s-a cântat la chitară și a fost desemnată a treia trupă finalistă POT Music, concursul destinat formațiilor tinere din Moldova.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

În cea de-a treia semifinală a concursului POT Music, pe scenă au urcat trei formații: MIRIAM, PLUMBUM și BRANCODE. Fiecare au avut câte 25 de minute la dispoziție pentru a interpreta piesele lor și a obține admirația publicului și juriului.

Trupa învingătoare a fost desemnată MIRIAM. Ea se va alătura celor două trupe, care la fel merg în finală: FLASH BLOOD și HARMASARII.

POT Music. A treia semifinală

Maria-Mihaela FRIMU, care este membră a formației MIRIAM a mărturisit: „Avem un an de zile de când ne-am format ca trupă, din ianuarie 2014, avem foarte multe piese de dragoste, despre cât de frumoasă-i viața, schimbări, ploi, anotimpuri, așteptări și lacrimi, noi toți scriem versuri, compunem și muzica, vrem ca publicul să se distreze bine, la fel și juriul și să uite că sunt la un concurs în această seară”.

POT Music. A treia semifinală

Formația BRANCODE, care la fel a evoluat în a treia semifinală, s-a format acum 3 luni, cu două zile înainte de-a se înregistra în proiect. Ei sunt singura trupa din acest concurs care este formată doar din 2 membri. Piesele lor sunt despre trăiri, despre viziunile lor asupra lumii, a oamenilor și a circumstanțelor care îi înconjoară și modul în care ei le percep.

POT Music. A treia semifinală

„Cu colegii mei de la FurioSnails am meditat deseori despre acest subiect, am mers la prietenii noștri din Suedia, Marea Britanie, unde au implementat astfel de proiecte și ne-au inspirat rezultatele lor și am zis că trebuie și noi neapărat să facem în Republica Moldova. Este un proiect care durează un an de zile, vom avea trainig-uri, discuții despre orice ce le poate ajuta pe tinerele trupe ca să se dezvolte. Circa 20 de formații au aplicat, însă au fost selectate 9, cred că sunt trupe bune care merită atenție. Pe noi ne interesează spiritul echipei, dorința lor și sper să avem rezultate bune. Eu apreciez la orice trupă sau muzician curajul și sinceritatea, sunt lucruri care nu le au mulți”, a spus Igor BUZURNIUC, coordonatorul concursului POT Music.

POT Music. A treia semifinală

Am aflat că trupa PLUMBUM a avut cei mai mulți susținători, întrucât ei au luat cele mai multe voturi din partea celor prezenți la eveniment.

Când va avea loc finala concursului POT Music, vom afla curând.

Axenia Chirilov & Iulian Roșca

POT Music. A treia semifinală POT Music. A treia semifinală POT Music. A treia semifinală POT Music. A treia semifinală POT Music. A treia semifinală POT Music. A treia semifinală POT Music. A treia semifinală POT Music. A treia semifinală POT Music. A treia semifinală POT Music. A treia semifinală POT Music. A treia semifinală POT Music. A treia semifinală
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.