Prima pagină / Evenimente / Cultură  /  (Foto) Clubul Poeților Desculți descoperă noi talente

(Foto) Clubul Poeților Desculți descoperă noi talente imprimare

10.02.2015  

Poezie, chitara, percurția și vioara și-au făcut magia duminică seara într-un local din Chișinău. Clubul Poeților Desculți împreună cu jurnalista Victoria Boțan, invitată în calitate de poet și formația Iujnîi Vokzal, au organizat o seară de poezie și muzică live, care au delectat oaspeții. Mirosul de cafea și voia bună au fost și ei oaspeții serii.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

„La noi serile încep cu aplauze. De fiecare dată în Clubul Poeților Desculți vin oameni noi, care nu au fost descoperiți, Victoria este unul din ei, nu m-am așteptat că pe lângă tot ce face mai scrie și versuri”, a spus Alexandra Bobu, coordonatoarea Clubului într-un discurs de deschidere a seratei.

„În Hibernare este o poezie ce se potrivește perfect cu timpul de afară, este perfectă cu această zi de duminică seara, cu fulgi”, a vorbit Mihai Tocaru, membru al Clubului, care a recitat 5 poezii cu mesaje diferite în fiecare lucrare.

În timpul pauzelor microfonul a fost liber pentru toți cei care au avut dorința de a spune ceva, de a recita creații proprii sau creații de-ale altor poeți preferați.

Clubul Poeților Desculți, descoperă noi talente

Victoria Boțan, a mulțumim prietenelor care i-au fost alături și tuturor celor prezenți la eveniment. Am înțeles că Victoria are mulți prieteni, întrucât oamenii stăteau îmbulziți la ușă.

„Am fost curioasă să vin aici, să fiu prezentă la un astfel de eveniment, muzică îmbinată cu poezia sună foarte frumos. Scriu și eu poezii însă le păstrez doar pentru mine”, a mărturisit Renata Popa, oaspetele evenimentului.

Clubul Poeților Desculți descoperă noi talente

După 20 de minute de recital de poezie, Victoria Boțan împreună cu trupa Iujnîi Vokzal au interpretat câteva creații proprii, dar și câteva cover-uri atât în limba română, cât și în limba rusă.

„Anul acesta am reînceput evenimentele. Urmează ca tot anul să organizăm diferite evenimente de acest gen, cu poezie, cu muzică, vă invităm mereu la evenimentele noastre, să apreciați, să vedeți talente noi. Toți cei care vin, participă, chiar și spectatorii cărora le place poezia sunt parte din clubul nostru, noi așa-i considerăm, pentru noi contează ceea ce spun ei, ceea ce gândesc pentru că asta până la urmă se transformă în artă”, ne-a mărturisit Alexandra Bodu pentru Stiripozitive.eu.

Clubul Poeților Desculți descoperă noi talente

Clubul Poeților Desculți a fost inițiat în 2011 și vine să susțină și să promoveze artiști, oferind spațiu și timp pentru autoafirmare. Sunt bineveniți atât artiștii cât și iubitorii de arte, dornici de a descoperi talente.

Axenia Chirilov

Clubul Poeților Desculți descoperă noi talente Clubul Poeților Desculți descoperă noi talente Clubul Poeților Desculți descoperă noi talente Clubul Poeților Desculți descoperă noi talente Clubul Poeților Desculți descoperă noi talente Clubul Poeților Desculți descoperă noi talente
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.