Prima pagină / Evenimente / Cultură  /  (Video) Sunday English Cocktail- eveniment organizat în premieră

(Video) Sunday English Cocktail- eveniment organizat în premieră imprimare

11.02.2015  

Centrul lingvistic Easy English Solutions în parteneriat cu Taxi Blues Cafe (Botanica) a organizat în premieră SUNDAY ENGLISH COCKTAIL cu Will DICKSON.

Votează: 5.0/5 (4 Voturi )

În atmosfera relaxantă a evenimentului SUNDAY ENGLISH COCKTAIL, timp de 3 ore, participanții au avut posibilitatea să practice limba engleză cu vorbitorul nativ american, Will DICKSON la subiecte precum EQ-Inteligența Emoțională.

„Este o opurtunitate excelentă de a întâlni oameni cu diferite profesii și experiențe din diferite țări. Moldova este un loc dinamic și interesant. Este o plăcere pentru mine să mă aflu aici și este o experiență pe care demult căutam să o încerc”, afirmă Will DICKSON.

Sunday English Cocktail

Participanții au fost implicați într-o sesiune de networking, în timpul căreia au împărtășit expemple cu aspect personal și profesional referitor la tema abordată, Inteligența Emoțională. De asemenea, ei au primit recomandări practice cum să se automotiveze și să acționeze emoțional inteligent în situațiile zilnice. 

„A fost foarte bine. La Moscova am participat deseori la astfel de evenimente, unde ne întâlneam cu persoane din Marea Briatnie și SUA. Este îmbucurător că în Moldova a fost organizat un asemenea eveniment util pentru comunicarea în limba engleză. Le recomand tuturor care doresc să comunice liber în limba engleză să participe la următoarele evenimente de acest tip”, povestește Nicolai MANOLOV, participant la eveniment.

Sunday English Cocktail

Printre activitățile evenimentului a fost inclus și un Cocktail Master class oferit de Vitalii RAILEAN, iar fiecare participant a putut savura câte un cocktail oferit din partea organizatorilor.

SUNDAY ENGLISH COCKTAIL va fi organizat sistematic de Centrul lingvistic Easy English Solutions pentru cunoscătorii de limba engleză, care doresc să-și îmbunătățească rapid nivelul de comunicare. 

SUNDAY ENGLISH COCKTAIL

Menționăm că Centrul lingvistic Easy English Solutions oferă cursuri intensive de limba engleză de la nivelul începător până la avansat, cu aspect general și business. Programul de instruire este elaborat de către experți internaționali, cu un accent sporit pe comunicarea în limba engleză. Profesorii centrului excelează prin profesionalism și dedicare aplicând metode inovatoare pentru a spori încredrea profesională și a vă transfoma într-o persoană de success.
Detalii: (+373) 0795 00057, www.ees.md, info@ees.md sau https://www.facebook.com/ees.md.

Sunday English Cocktail Sunday English Cocktail Sunday English Cocktail Sunday English Cocktail Sunday English Cocktail
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.