Prima pagină / Evenimente / Cultură  /  (Video, foto) „Cămaşa lui” de Augustina Șiman – lansarea oficială a cărţii

(Video, foto) „Cămaşa lui” de Augustina Șiman – lansarea oficială a cărţii imprimare

05.04.2015  

Muzeul Naţional de Artă al Moldovei a găzduit la 3 aprilie o lansare de carte deosebită. Augustina Șiman, autoarea care la 23 de ani a reuşit să fie admirată de cititori și cunoascută, şi-a lansat a treia carte, întitulată tot deosebit – „Cămaşa lui”.

Votează: 4.0/5 (4 Voturi )

Familia, prietenii, dar și oamenii care nu o cunoșteau personal, dar cunoșteau bine ce scrie, au fost alături de Augustina Șiman la evenimentul de lansare a celei de a treia cărți scrise de Augustina. Astfel încât, mai mult de 200 de oameni și-au dedicat o seară de vineri lansării cărții „Cămașa lui”.

Augustina Șiman

„Ne-am adunat ca să celebrăm cele 160 de pagini ale „Cămăşii lui” cu o eleganţă şi un fast pe cât e posibil. M-a inspirat foarte mult faptul că întâlneam multe-multe femei, dar care de altfel îmi confesau povești similare, până la urmă este vorba despre el, despre cămașa lui. Asta m-a inspirat – sentimentul de dragoste şi faptul cât de mult ţi se potriveşte sau nu acea cămaşă”, afirmă Augustina Șiman.

Lansarea cărții „Cămașa lui” de Augustina Șiman

„Operele ei sunt diferite comparativ cu mulţi autori. Ea scrie diferit, despre bărbaţi, femei şi abordează totul într-o manieră personală. M-am convins că tot ce se întâmplă nu este întâmplător şi că fiecare trebuie să poarte cămaşa bărbatului iubit”, spune Nina Malai, prietena Augustinei.

Membrii familiei sunt cei mai entuziasmaţi susţinători, iar părinţii mereu se bucură pentru realizările Augustinei, căci tot ce a obţinut până acum a fost datorită forţelor proprii şi dorinţei de a se afirma.

„Augustina este foarte sinceră şi est o fată foarte emotivă, uneori poate chiar scrie cu naivitate, dar e bine că există oameni și scriitori sinceri şi mă bucur că anume această calitate o are şi ea personal”, mărturisește tatăl Augustinei, Ion Şiman.

„Cămașa lui” de Augustina Șiman

În viitor, tânăra scriitoare Augustina Şiman vrea să facă un nou videoclip literar, iar până atunci vă recomandăm să vă delectaţi cu ultima sa creaţie, „Cămaşa lui”.

Text: Felicia Plămădeală

Video, foto: Cristian Osipov

Lansarea cărții „Cămașa lui” de Augustina Șiman Lansarea cărții „Cămașa lui” de Augustina Șiman Lansarea cărții „Cămașa lui” de Augustina Șiman Lansarea cărții „Cămașa lui” de Augustina Șiman Lansarea cărții „Cămașa lui” de Augustina Șiman Lansarea cărții „Cămașa lui” de Augustina Șiman Lansarea cărții „Cămașa lui” de Augustina Șiman Lansarea cărții „Cămașa lui” de Augustina Șiman Lansarea cărții „Cămașa lui” de Augustina Șiman Lansarea cărții „Cămașa lui” de Augustina Șiman
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.