Prima pagină / Evenimente / Cultură  /  Sculptorii din Moldova Ioan Grecu şi Parascovia Donoi mâine în expoziţia de artă contemporană de la San Dona di Piave, Veneţia

Sculptorii din Moldova Ioan Grecu şi Parascovia Donoi mâine în expoziţia de artă contemporană de la San Dona di Piave, Veneţia imprimare

Doi artişti plastici din Republica Moldova alături de creatori din Italia, Germania şi Rusia

22.06.2012  

Doi sculptori din Republica Moldova, Ioan Grecu şi Parascovia Donoi, sunt prezenţi, începând de sâmbătă, 23 iunie 2012, în expoziţia de artă contemporană de la San Dona di Piave, Veneţia, alături de artişti din Italia, Germania şi Rusia.

Galeria „ArT Studio" din San Dona di Piave, Veneţia, găzduieşte, între 23 iunie şi 7 iulie 2012, o expoziţie de artă contemporană, la care participă, împreună cu artişti plastici din Italia, Germania, Rusia, şi doi sculptori din Republica Moldova: Parascovia Donoi şi Ioan Grecu.  

Pe afişul acestei expoziţii, care îi are în calitate de curatori, pe Tatiana Carapostol şi Paolo Doga, se regăsesc, alături de Ioan Grecu şi Parascovia Donoi, şi Nassermann, Daniela Cajola, Tatiana Carapostol, originară din Moldova, Lili Sahanowski, Yuri Konstantinov, Svetlana Pesetskaya, Maurizio Piccirillo şi Alexander Von Hagemeister.

 

Afişul expoziţiei internaţionale de artă contemporană de la San Dona di Piave Veneţia. Gratie 07 de Ioan Grecu.
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.