Prima pagină / Evenimente / Cultură  /  O carte începută cu 35 de ani în urmă, încheiată acum

O carte începută cu 35 de ani în urmă, încheiată acum imprimare

Pictorul Lică Sainciuc a finisat cartea „Nonsense Alphabet” pe care a pornit-o cu aproape patru decenii în urmă

26.09.2012  

„Am terminat cartea care am pornit-o cu 35 de ani în urmă!”, a exclamat în aceste zile pictorul Lică Sainciuc și a împărtășit această veste bună cu noi, împreună cu această carte, „Nonsense Alphabet”, care, până la apariția ei pe hârtie, poate fi răsfoită aici.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

„Am început-o încă pe când Ileana era mică și am continuat-o când Maria era mică. Și asta se întâmpla încă înaintea ”Albinuței”.

ABC Lear

”Și iată că am terminat-o acum, pe vremea copilăriei Doroteei, fiica Ilenei", spune pictorul Lică Sainciuc despre munca sa la cartea „Nonsense Alphabet", de Edward Lear, care, până la apariția ei pe hârtie, poate fi răsfoită aici.

Nonsense Alphabet 1

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.