Prima pagină / Evenimente / Cultură  /  (Video) Igor Guzun și „VINIL” la primul eveniment offline al inițiativei HaiBun

(Video) Igor Guzun și „VINIL” la primul eveniment offline al inițiativei HaiBun imprimare

27.02.2017  

După câteva luni doar online, membrii echipei proiectului HaiBun și-au propus să iasă offline ca să-și cunoască comunitate și scriitorii autohtoni. Primul invitat al acestei inițiative a fost Igor Guzun.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Doina, Veronica și Victoria sunt trei fete iubitoare de cărți. Începând cu toamna anului 2016 și-au propus să creeze un proiect tare bun, și anume HaiBun – o revistă online despre cărți și pentru pasionații de lectură.

Primul eveniment in offline - HaiBun

HaiBun este un proiect de suflet, așa și l-am pornit. În tot acest timp m-am ciocnit cu impedimentul că foarte mulți spun că nu-i cunosc pe scriitorii basarabeni, decât pe cei care se promovează, astfel, noi ne-am zis că trebuie să creăm o platformă prin care să încurajăm lectura, să-i promovăm pe ai noștri ””, povestește Doina, membră a echipei HaiBun.

La primul eveniment offline „Books and Wine”, echipa HaiBun l-a invitat pe scriitorul Igor Guzun.

Primul eveniment in offline - HaiBun

Evenimentul a strâns mulți oameni. Ne-am dorit să aflăm cine sunt ei și de ce au venit:

„Am venit la eveniment pentru a sta față-n față cu Igor Guzun. Este un scriitor extraordinar, m-a fascinat foarte mult cartea „VINIL””, zice Victor.

Primul eveniment in offline - HaiBun

Să știți că la primul eveniment offline organizat de echipa HaiBun, nu au venit doar cei care citesc, dar și cei care încă și mai scriu. Dumitru Crudu este scriitorul care se regăsește în fiecare text din cartea „VINIL”.

Primul eveniment in offline - HaiBun

Primul eveniment in offline - HaiBun

Primul eveniment in offline - HaiBun

Primul eveniment in offline - HaiBun

5 cărți de-a autorilor autohtoni vor ajunge la Cluj-Napoca. Irina Russu este câștigătoarea concursului care presupunea să fie creată o copertă pentru noua carte a lui Igor Guzun, o carte care se înscrie pe aceeași linie melodică cu VINILUL.

HaiBun

O altă surpriză a evenimentului „Books and Wine” au adus-o Lilian Severin și Igor Buzurniuc, care împreună cu gazda și oaspeții evenimentului au cântat piesa Oameni și Locuri Dragi.

Urmărește pagina de Facebook a echipei HaiBun dacă îți place să citești, dorești să-i cunoști pe scriitorii autohtoni și nu vreai să ratezi nici un eveniment offline.

Primul eveniment in offline - HaiBun Primul eveniment in offline - HaiBun Primul eveniment in offline - HaiBun Primul eveniment in offline - HaiBun Primul eveniment in offline - HaiBun Primul eveniment in offline - HaiBun Primul eveniment in offline - HaiBun Primul eveniment in offline - HaiBun Primul eveniment in offline - HaiBun Primul eveniment in offline - HaiBun Primul eveniment in offline - HaiBun
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.