Prima pagină / Evenimente / Cultură  /  CRONOGRAF&Music unește muzica și filmul

CRONOGRAF&Music unește muzica și filmul imprimare

29.05.2017  

Festivalul Internaţional de Film „CRONOGRAF” a venit cu o nouă dimensiune atât pentru publicul local cât și pentru oaspeții capitalei. „CRONOGRAF&Music” este evenimentul ce va bucura timp de patru zile persoanele pasionate de film documentar și pe cei ce au un interes aparte față de muzică.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

În prima seară de „Cronograf Music”, în scenă au evoluat trupele rock„The Cocktails”și „Via Dacă”, aceștia au încins atmosfera oferindu-le celor prezenți un show de excepție, și pregătindu-i pentru documentarul polonez „Beats of Freedom”.

„Anul acesta Cronograf a venit cu o nouă premieră: „Cronograf Music”, astfel începând de astăzi, până pe 29 mai pe strada pietonală vor avea loc concerte de muzică rock cu trupe de la noi din țară. Ne dorim ca publicul să fie cât mai deschis și să se simtă liber, asta e tot ce contează pentru noi”, afirmă Ioana Vătămanu-Mărgineanu, voluntară la Festivalul Internaţional de Film Documentar „CRONOGRAF”.

fgvrh5ujio

Publicul prezent la eveniment au savurat din plin atmosfera în care cele doua forme de artă s-au îmbrățișat devenind un tot întreg.

„Îmi place foarte mult ceea ce face „CRONOGRAF”, anul acesta în special am rămas surprinsă de ei și mai ales de modul în care s-au promovat. Am venit aici pentru muzică bună, și chiar savurez această seară din plin”, spune Elena, participantă.

Prin acest eveniment, organizatorii și-au propus să valorifice muzica și cultura filmului documentar. CRONOGRAF&Music înseamnă inclusiv valorificarea patrimoniului municipiului Chișinău, iar organizarea acestor evenimentelor în aer liber, aduc un plus de valoare spațiilor urbane și creează noi oportunități de comunicare și implicare din partea locuitorilor.

dfghjkl

„Mă bucur că cei de la„CRONOGRAF”, au decis să aducă o nouă premieră pentru cei care îi admiră. Îmi doresc să se organizeze cât mai des posibil astfel de evenimente în aer liber, deoarece datorită acestor evenimente oamenii comunică și se implică în viața societății”, afirmă Cristina, participantă.

„Cronograf Music” este organizat în parteneriat cu „POT Music” și susținut de Biroul de Cooperare al Elveției în Republica Moldova.

 Alina Anghel, stagiară

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.