Prima pagină / Evenimente / Cultură  /  (Video) Gala absolvenților 2017 |Liceul „Spiru Haret”

(Video) Gala absolvenților 2017 |Liceul „Spiru Haret” imprimare

31.05.2017  

Probabil deja cunoașteți că Liceul „Spiru Haret” din Chișinău a renunțat la careul solemn închinat „Ultimului sunet”. În schimb, aceștia au organizat și în acest an „Gala absolvenților”, unde elevii din clasa a 9-a și a 12-a au prezentat numere artistice și au venit cu mesaje de mulțumire pentru profesori.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Pe data de 30 mai, la Teatrul „Ginta Latină” din Chișinău, a avut loc „Gala absolvenților 2017” a Liceului „Spiru Haret”.

Gala Absolventilor, mai 2017

Am întrebat absolvenții ce emoții au trăit și retrăit pe parcursul anilor de învățământ și ce înseamnă pentru ei Liceul „Spiru Haret”?

Gala Absolventilor, mai 2017

„Mi-am petrecut aici cei mai frumoși patru ani. Am venit în clasa a 5-a și am întâlnit un colectiv absolut nou, dar cu care m-am obișnuit foarte repede. Toți copiii de la „Spiru Haret” sunt foarte pozitivi, prietenoși. Cred că cea mai mare creștere a noastră a fost și datorită dirigintelui”, zice Doina, elevă în clasa a 9-a.

Gala Absolventilor, mai 2017

Dacă cei din clasa 9-a au posibilitate să-și continue studiile mai departe tot la Liceul „Spiru Haret”, susținând cu succes examenul de intrare, atunci cei din clasa a 12-a trebuie să-și ia rămas bun... chiar dacă această instituție le este foarte dragă și nu vor să se despartă. Însă, se pot întoarce oricând pentru a împărtăși rezultatele pozitive pe care le vor avea cu siguranță!

„A fost o perioadă interesantă. Acum când ești în a 12-a și realizezi că ai făcut aproximativ 10 proiecte care te-au dezvoltat, îți dai seama că Liceul „Spiru Haret” a fost un punct, imbold foarte puternic în a te descoperi”, spune Mihai, elev în clasa a 12-a.

Gala Absolventilor, mai 2017

Profesorii, mai emoționați decât elevii, au avut de zis doar cuvinte frumoase la „Gala absolvenților 2017”.

„Au fost ani buni, productivi, cu dedicație, aproape de copii, comunicare cu părinții. Am avut reușite, poate nu cele mai bune, sunt și rezerve, dar potențialul clasei este mare. Am reușit să facem față tuturor provocărilor” povestește Constantin Roșca, diriginte.

Performanțele dobândite de către elevi sunt o adevărata bucurie atât pentru părinți, cât și pentru întreg cadru didactic. 

Gala Absolventilor, mai 2017

Victor Ambroci, directorul Liceului „Spiru Haret” vine cu un mesaj pentru cei care au ales această instituție!

„Suntem la final de an și cu această ocazie aș dori să le transmit absolvenților claselor a 9-a și a 12-a să pășească cu dreptul în viață, să culeagă roadele muncii pe care au depus-o de-a lungul acestor ani, să aibă succese la examenele de absolvire și bacalaureat. Să nu uite niciodată că ei vin de la Liceul „Spiru Haret”, iar elevii din această instituție întotdeauna a fost și vor rămâne cei mai buni”, spune Victor Ambroci, directorul Liceului „Spiru Haret”.

Gala Absolventilor, mai 2017

Echipa Stiripozitive.eu le dorește absolvenților succese și realizări frumoase!

Reporter: Xenia CHIRILOV
Video: Alexei GURDUZA

Gala Absolventilor, mai 2017 Gala Absolventilor, mai 2017 Gala Absolventilor, mai 2017 Gala Absolventilor, mai 2017 Gala Absolventilor, mai 2017 Gala Absolventilor, mai 2017 Gala Absolventilor, mai 2017 Gala Absolventilor, mai 2017 Gala Absolventilor, mai 2017 Gala Absolventilor, mai 2017 Gala Absolventilor, mai 2017
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.