Prima pagină / Evenimente / Cultură  /  Expoziţia fotografica „Orașul”: 44 de imagini cu orașe vesele, triste, preocupate

Expoziţia fotografica „Orașul”: 44 de imagini cu orașe vesele, triste, preocupate imprimare

20.06.2017  

Uniunea Artiștilor Fotografi din Republica Moldova a reunit, într-o expoziție de fotografii „ORAȘUL”, vernisată la 15 iunie la Palatul Feroviarilor din Chișinău, 44 de imagini cu orașe așa cum sunt ele: triste, vesele, nesăbuite, preocupate, incitante.

Diferite orașe... diferite fețe... Orașul este întotdeauna interesant, ca un om – trist, vesel, nesăbuit, preocupat, incitant. 

Expoziția de fotografii „ORAȘUL” reflectă momente ale vieții urbane în diferite țări, în anotimpuri diferite. 

„Vizitați expoziția fotografilor amatori și profesioniști și împreună vom contempla și reflecta, ne vom mira și vom redescoperi locuri cunoscute”, ne îndeamnă organizatorii expoziției - Uniunea Artiștilor Fotografi din Republica Moldova. Expoziția va fi deschisă pentru vizitatori la Palatul Feroviarilor până la 12 iulie 2017.

Dacă nu reușiți să descoperiți orașele din aceste poze, poate vizitați expoziția pe viu.

 

 

 

Chișinău?

 

 

 

 

Pagina evenimentului poate fi accesată AICI.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.