Prima pagină / Evenimente / Cultură  /  Promo Anim’est 2012, 1-4 noiembrie, Chişinău, Odeon

Promo Anim’est 2012, 1-4 noiembrie, Chişinău, Odeon imprimare

Se mai animează Estul cu Anim’est

29.10.2012  

Ziua Internaţională a Animaţiei, de pe 28 octombrie, coincide cu ziua de naştere a promotorului Festivalului Internațional de Film de Animație Anim’est la Chişinău, Dumitru Marian.

Dacă în marile oraşe ale lumii există străzi animate, la Chişinău există, de doi ani încoace, o sală animată de proiecţiile şi emoţiile oamenilor legate de Festivalul Internațional de Film de Animație Anim'est, un eveniment organizat de Asociația ESTENEST și Asociația ALTFilm.

În acest an, Anim'est se desfăşoară la Chişinău, între 1 şi 4 noiembrie 2012, la Cinema Odeon. Iar principalele atracţii sunt premierele absolute, filmele de Oscar, proiecţiile speciale şi animaţia japoneză, aşa cum spune coordonatorul Anim'est Chişinău, Dumitru Marian.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.