Prima pagină / Evenimente / Cultură  /  Ediția a XVI-a a Ethno Jazz Festival se va desfășura în perioada 20 -25 septembrie la Chișinău, Cahul, Soroca și Tiraspol

Ediția a XVI-a a Ethno Jazz Festival se va desfășura în perioada 20 -25 septembrie la Chișinău, Cahul, Soroca și Tiraspol imprimare

19.09.2017  

Sfârşitul lui Septembrie vine să ne bucure cu cea dea XVI ediţie a Festivalului ETHNO JAZZ 2017. 4 oraşe (Chișinău, Cahul, Soroca Tiraspol), 9 formaţii din 14 ţări ale lumii, 3 zile de concerte în Chişinău, muzicieni consacraţi și cu un program select.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

De-a lungul edițiilor anterioare, Festivalul a venit cu un apel la toleranță, la promovarea valorilor estetice și culturale și a încurajat exprimarea prin artă, demonstrând creativitatea modernă a unui număr impresionant de celebrități din diferite țări, dar și din Moldova.

Festivalul și-a adus contribuția la viața socială a țării prin organizarea unor evenimente atât în capitală, cât și în regiunile țării: ateliere de creație, concerte, acțiuni de caritate.

Ethno Jazz Festival se bucură de apreciere și dincolo de hotarele țării: în 2010, Festivalul a fost decorat cu Medalia Talent și Vocație în programul Pace prin artă oferită de Alianța Mondiala Pacificator, în 2013, a fost onorat de Fundația Muzza și Ministerul Culturii din România conferindu-i-se Premiul Mare la categoria Manageriatul Anului.

Ediția actuală va găzdui participanți din Franța, Germania, Cuba, Austria, Polonia, Suedia, SUA, Mali, Zimbabwe, Moldova.

Programul Festivalului va reuni personalități remarcabile care vor fi prezentate de Moderatorul Festivalului - Dr. Virgil Mihaiu

Festivalul este onorat de sprijinul partenerului general: Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare.

Parteneri: Ministrul Educației, Culturii și Cercetării,  Primăria Municipiului Chișinău, Ambasada Statelor Unite, Ambasada Suediei, Ambasada Turciei, Institutul Cultural Român, Forumul Cultural Austriac, Institutul Polonez, Turkish Airlines, Compania Bostavan, Hotelul Raddison Blu, Anyway travel, Gura Căinarului.
Partener media general: Pro TV.
Suport: Europa Liberă, Maestro Fm, Locals.md, Diez.md, Timpul, Ziarul de Gardă, Agora.md, Ea.md, Moldkorr.md, Logos Press, Contrafort, Observatorul Cultural, Evenimente.md, Imago Fm, Katana.

Detalii despre Festival: trigonjazz.com/f2017

Link al evenimentului pe Facebook: Ethno Jazz Festival 2017 

Imagini preluate de pe: https://goo.gl/q2t2LG 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.