Prima pagină / Evenimente / Cultură  /  Ateliere de creație organizate pentru copii

Ateliere de creație organizate pentru copii imprimare

22.09.2017  

La 21-22 septembrie sunt organizate două ateliere de creație pentru copii, în cadrul cărora ei au avut posibilitatea să își dezvolte imaginația și creativitatea. Alături de profesorii lor ei au confecționat cele mai deosebite lucrări manuale, de care sunt mândri.

În cadrul Zilelor Europene ale Patrimoniului 2017, angajații Secției Relații cu publicul au organizat la 21 septembrie primul atelier de creație pentru copii cu denumirea „Perlele lumii subacvatice",  la  Muzeul National de Etnografie și Istorie Naturală.

În cadrul atelierului am surprins câteva imagini ale copiiilor talentați, care doresc să își dezvolte imaginația și creativitatea, confecționând lucrări manuale de sine stătător.

Copii plini de entuziasm doresc să revină la cel de-al doilea atelier de creație organizat la 22 septembrie denumit „Cufărul bunicii", unde vor învăța alte lucruri noi.

În cadrul Atelierul de creație sunt așteptați toți doritorii, ce doresc să confecționeze ceva deosebit și neobișnuit de frumos.

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.