Prima pagină / Evenimente / Cultură  /  Serată culturală „Întâlnirile TVR Moldova” cu Virgil Ianțu

Serată culturală „Întâlnirile TVR Moldova” cu Virgil Ianțu imprimare

03.10.2017  

La data de 3 octombrie curent în incinta teatrului National Satiricul a avut loc evenimentul “ Întâlnirile TVR Moldova”. De data aceasta vedeta serii a fost Virgil Ianțu, prezentator, interpret şi actor din România.

O întâlnire de suflet a avut loc aseară la teatrul National Satiricul. Prezentatorul Virgil Ianțu a împărtășit istoria sa de succes admiratorilor săi de peste Prut. Acesta a vorbit despre activitatea sa profesională, despre pasiunea sa către muzică, teatru și televiziune.

Cam așa a început confesiunea acestuia în fața jurnaliștilor și oamenilor emeriți prezenți la eveniment. Prezentatorul TVR2 a mai dezvăluit că de cele mai multe ori a fost tras de mânecă pentru a încerca lucruri și experiențe noi dar care ulterior i-au adus succesul.

„Încercați să ascultați de părinți în general, dar când vine momentul să vă alegeți drumul sa o faceți voi.
Si părinți, ascultați-i că ei știu foarte bine ce au de făcut. Să nu mai încercăm noi să-i facem medici dacă ei nu sunt asta sau muzicieni dacă sunt afoni. Ei își cunosc drumul de foarte mici și cred ca trebuie să-i lăsăm să-și aleagă și să facă ceea ce îi bucură cu adevărat. Alege-ți să faceți lucrurile care vă plac. Nu-i întotdeauna ușor, dar să visați spre asta. Este absolut minunat să poți să muncești cu drag, cu plăcere pentru că atunci ai rezultate", a mărturisit prezentatorul TVR2, Virgil Ianțu

Oamenii prezenți la eveniment au rămas foarte entuziasmați de întâlnire. Aceștia susțin că îl cunosc pe Virgil Ianțu de când prezenta emisiunea „ Vrei să fii miliardar"  sau „Copii spun lucruri trăsnite" și au avut foarte multe lucruri de învățat de la el.

„ Să știți că după acest eveniment plec acasă mult mai încrezută în mine. Conversația de astăzi și mesajul care a dorit să-l transmită prezentatorul TVR2 m-au făcut să mă gândesc asupra deciziilor și alegerilor făcute de până acum. Este foarte rar când un om reușește să te motiveze să fii mai bun, fără a avea drept intenție, poate, acest lucru, pentru că el pur și simplu a vorbit despre viața, cariera și experiențele sale, dar care au avut drept finalitate educarea publicului de aici, de-acasă", a mărturisit Dogot Cristina, studentă.

La întâlnirile TVR Moldova personalități ale culturii din spațiul Românesc vin să-și deschidă sufletul publicului de la Chișinău.

Sursa foto : Nata Eftene

Zgârcu Dumitrița

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.