Prima pagină / Evenimente / Cultură  /  În premieră, la Chișinău un seminar „ Lecții de viață cu Roza Syabitova”

În premieră, la Chișinău un seminar „ Lecții de viață cu Roza Syabitova” imprimare

13.10.2017  

Co-prezentatoarea emisiunii „Davay Pojenimsea” Roza Syabitova a venit pentru prima oară la Chișinău și le-a adus pe „tavă” la seminarul „Lecții de viață” cele mai utile sfaturi pentru toate femeile din Republica Moldova. Un eveniment unic și inedit organizat de revista „Aquarelle”.

Revista „Aquarelle”, prima revistă din Republica Moldova, în acest an a organizat, la data de 12 octombrie o întâlnire de suflet cu faimoasa prezentatoare TV Roza Syabitova.Este cunoscută în Rusia ca un bun psiholog, mamă a doi copii, autoare a 12 cărți despre  „Cum poate fi o femeie fericită?” și co-prezentatoare a emisiunii „Давай поженимся” (Первый канал), emisiunea care a atins un rating foarte mare.

La eveniment s-a pus în discuție „Lecții de viață”, care au avut un impact important pentru femeile prezente la eveniment. Temele abordate au fost „Cât valorează o femeie și cum să ai încredere în sine?”, „Cum să-ți găsești marea dragoste?”, „Tehnicile unei căsnicii sănătoase și trainice”, „Cum să cucerești pe oricine?”, „Metode de cucerire ale unei femei”.

„Consider că am invitat un model demn de urmat, care a spus ceva productiv femeilor din Republica Moldova. Vreau să menționez că nu este primul seminar organizat de revista „Aquarelle”. Cu doi ani în urmă, noi am invitat-o pe Teo Trandafir, cu aceeași tematică. A fost foarte interesant și avem același scop și de data aceasta, sunt sigură că femeile noastre vor ieși de la seminar cu mai multe răspunsuri decât întrebări, pentru că doamna Roza este un om deosebit, o femeie vestită, puternică și un bun mentor”, a precizat Directorul General al Holdingului AQUARELLE GROUP, Angela Sârbu.

Publicul a interacționat foarte activ și i-au adresat psihologului o mulțime de întrebări, iar aceasta a dat răspuns fiecărei întrebări adresate. Cel mai culminant moment a fost atunci când Roza a făcut teste psihologice cu cei prezenți la eveniment, astfel au realizat cât de importantă este femeia.

„A fost un dialog în care am învățat multe lucruri pe care le voi aplica atât la momentul actual, cât și pe parcurs. Doamna Roza este o femeie care are o putere de convingere inexplicabilă, a vorbit foarte clar și foarte interesant. Prin exemplele pe care le-a dat, despre eșecurile trăite m-a determinat să fiu mult mai atentă și mai calculată în ceia ce gândesc, fac sau spun”, a spus Mereacre Mariana, participant.

Reamintim că evenimentul a fost organizat de „Aquarelle”, prima revistă din Republica Moldova. Roza Syabitova a venit cu o notă informativă despre seminar la o conferință de presă ce a vut loc la hotelul „Bristol Central Park,iar la ora 19:00, la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, s-au adunat un număr mare de femei, pentru a avea un dialog productiv cu faimoasa pețitoare a Rusiei.

Cristina Dogot

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.