Prima pagină / Evenimente / Cultură  /  Conferința Națională a Voluntariatului 2017

Conferința Națională a Voluntariatului 2017 imprimare

14.12.2017  

Conferința Naţională a Voluntariatului 2017 este găzduită de Parlamentul Republicii Moldova. La eveniment vor participa reprezentanți ai autorităților publice centrale, inclusiv Președintele Parlamentului și Prim-ministrul Republicii Moldova, deputați, miniștri, specialiști în politici publice din cadrul ministerelor, reprezentanți ai ambasadelor și ai organizațiilor internaționale.

În perioada  18 - 19 decembrie 2017Platforma pentru Cetățenie Activă și Parteneriat pentru Drepturile Omului (CAP) organizează Conferinţa Naţională a Voluntariatului (CNV) 2017. Evenimentul are scopul de a evalua etapa de dezvoltare la care se află domeniul voluntariat și de a identifica principalele direcții de dezvoltare a acestuia în Republica Moldova.

Conferința Naţională a Voluntariatului 2017 este găzduită de Parlamentul Republicii Moldova. La sesiunea de inaugurare a Conferinţei va participa Președintele Parlamentului Andrian Candu.

În cadrul CNV 2017, actorii implicați în sectorul voluntariat din Moldova, în special reprezentanți ai autorităților publice, ai societății civile și parteneri de dezvoltare, vor analiza rezultatele deja obținute în dezvoltarea voluntariatului și vor identifica prioritățile pentru următoarea perioadă, iar experții prezenți la eveniment vor formula recomandări și propuneri pentru dezvoltarea infrastructurii de voluntariat.

Totodată, în ultima zi a Conferinței vor fi înmânate premiile pentru cei mai activi Coordonatori Raionali / Municipali din Săptămâna Națională a Voluntariatului (SNV) 2017.

La eveniment vor participa reprezentanți ai autorităților publice centrale, inclusiv Președintele Parlamentului și Prim-ministrul Republicii Moldova, deputați, miniștri, specialiști în politici publice din cadrul ministerelor, reprezentanți ai ambasadelor și ai organizațiilor internaționale.

Accesul presei în Parlamentul Republicii Moldova se va face în baza legitimației de jurnalist și a acreditărilor pentru lucrările Parlamentului.

CNV 2017 este organizată cu suportul Parlamentului și se desfășoară cu susținerea financiară a Programului anual de granturi pentru sectorul de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.
 
Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactaţi:
Platforma pentru Cetățenie Activă și Parteneriat pentru Drepturile Omului (CAP)
Tel.: 022 567 551; 079 450 027; 079 191 587
E-mail: tineri.liberi@gmail.com
Pentru acces la lucrările Conferinței: 060003121/ 022 820210 - Liliana Anghel, șefa serviciului de presă, DGCRP, Parlamentul Republicii Moldova
E-mail: press@parlament.md

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.