Prima pagină / Evenimente / Cultură  /  Expoziție de artă cu vânzare organizată de Hospice Angelus Moldova

Expoziție de artă cu vânzare organizată de Hospice Angelus Moldova imprimare

15.12.2017  

Lucrările expoziţiei de artă cu vânzare organizată de Hospice Angelus Moldova se desfăşoară în perioada 8- 22 decembrie, între orele 15.00-20.00. Organizatorii vă invită să achiziționați în scop caritabil ceea ce vă place mai mult. Vinul de calitate e din partea casei!

V-Continental Business Center este gazda evenimentului "Expoziție de Artă cu vînzare" organizată în parteneriat cu Hospice Angelus Moldova.

Organizatorii spun că încă din prima zi a expoziţiei, au avut parte de vizitatori. „Chiar dacă abia am deschis uşile Expoziţiei de artă, trebuie să vă spunem că deja mai multe lucrări s-au ales cu un nou stapân! Mulţumim tuturor celor care au trecut în vizită pe la expoziţia noastră de artă din V-Continental Business Center, et.” 

Expoziția se desfăşoară în perioada 8-22 decembrie, între orele 15.00-20.00 în încinta V-Continental Business Center, et.2.
Ușile sunt deschise pentru toți cei care vor să se bucure de acest spectacol al artei. Prin achiziționarea unui obiect de artă din cadrul Expoziției, aduci mai aproape spiritul Craciunului pentru cei suferinzi.


Fondurile colectate în urma acestei Expoziții vor fi direcționate în totalitate în sprjinul adulților și copiilor care suferă de maladii incurabile, inclusiv cancer. 

Sursă: V-Continental Business Center 


 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.