Prima pagină / Evenimente / Cultură  /  Corul de cameră „Credo” a obținut premiul II la Festivalul-Concurs Coral Internațional pentru Tineret „Gavriil Musicescu” de la Iași

Corul de cameră „Credo” a obținut premiul II la Festivalul-Concurs Coral Internațional pentru Tineret „Gavriil Musicescu” de la Iași imprimare

09.07.2018  

Corul de cameră „Credo” al Departamentului Trupelor de Carabinieri a participat cu succes în cadrul Festivalului-Concurs Coral Internațional pentru Tineret „Gavriil Musicescu”, organizat de către Asociația „Iubire și Încredere” Iași în partenereriat cu Primăria Municipiului Iași, prin compartimentul Centenar, în cadrul Programului Centenar al Primăriei Municipiului Iași 2017-2020.

Festivalul-Concurs Coral Internațional pentru Tineret „Gavriil Musicescu” de la Iași a reunit 25 de colective artistice din mai multe țări, care au concurat în diferite secțiuni, iar reușita corului din Republica Moldova este una remarcabilă.

Militarii Departamentului Trupelor de Carabinieri au participat în cadrul Secțiunii de concurs Coruri de tineret (voci egale și mixte), subsecțiunea coruri de tineret cu studii muzicale și au obținut premiul al II-lea, se arată într-un comunicat de presă aal departamentului Trupelor de Carabinieri.

Festivalul-Concurs Coral Internațional pentru Tineret Gavriil Musicescu s-a aflat la cea de a VI-a ediție și s-a desfășurat în perioada 1-8 iulie 2018, la Iași, Romania.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.