Prima pagină / Evenimente / Cultură  /  Galerie de Artă Modernă: Andrei Mudrea

Galerie de Artă Modernă: Andrei Mudrea imprimare

13.08.2018  

Vino să vezi o adevărată comoară, ascunsă chiar în centrul Chișinăului. Descoperă o colecție de lucrări originale și unice care sfidează așteptările și concepțiile despre Arta Modernă din Republica Moldova și nu doar.

La Andrei Mudrea Gallery ai ocazia să te delectezi cu o expoziție excepțională și plină de inspirație și culori!

Descoperă enigma din spatele fiecărui tablou. Vino să vezi cum obiecte obișnuite capătă o nouă identitate și o nouă viață în mâinile artistului Mudrea Andrei.

Toți cei care au vizitat galeria până acum, au rămas profund impresionați!

Vino cu prietenii, familia, rudele și mai ales însoțit de copii, căci ei rămân cei mai impresionați de vizita la galerie.

Artistul Andrei Mudrea este Maestru Emerit în Arte Plastice și unul dintre cei mai originali și cunoscuți artiști plastici din Moldova. Lucrările sale au ajuns peste tot, în lume și fac parte atât din colecții publice cât și private.

Expoziția se desfășoară în incinta Atelierului de Creație a artistului și se află în curtea interioară din strada Columna 106 (poartă galbenă).

Accesul este liber. Galeria primește vizitatori doar sâmbătă și duminică, între 11:00 și 17:00.

Mai multe informații pe pagina de facebook a evenimentului AICI.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.