Prima pagină / Evenimente / Cultură  /  (Video) CARTE ȘI VIN cu scriitoarea Lilia Bicec

(Video) CARTE ȘI VIN cu scriitoarea Lilia Bicec imprimare

23.08.2018  

Scriitoarea originară din Moldova, Lilia Bicec, care locuiește și creează în Italia, a revenit pentru câteva zile acasă pentru a împărtăși bucuria apariției unei noi cărți.

Lilia Bicec a participat miercuri la o seară de cu genericul "Carte și vin", găzduită de vinăria "Castel Mimi".  

Iar prietenii și cititorii care au participat la eveniment au avut parte de discuții despre cărți și posibilitatea de a obține un autograf la un pahar de vin Rosé.

„Bumerang", cel mai recent roman editat la Cartier în 2016, a apărut în traducere italiană la editura Europa. În această toamnă urmează să apară noul roman al Liliei Bicec, "Lagărul", care va fi o continuitate a celorlalte romane apărute deja. 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.