Prima pagină / Evenimente / Cultură  /  (Video) Avanpremiera cărții VINIL COLLECTION de Igor Guzun

(Video) Avanpremiera cărții VINIL COLLECTION de Igor Guzun imprimare

04.09.2018  

Încrederea este singurul sinonim adecvat pentru fundament. În baza încrederii se construiește, o lucrare, o carte, o relație, o viață, iar oamenii contribuie la înmulțirea faptelor bune și frumoase.

Mesajul cărții VINIL COLLECTION ajunge la sufletele fiecărui cititor, ce remarcă o stare unică de gândire rațională: "Atunci când ne amintim de toate acestea, ca de o colecție veche de discuri de vinil, avem șanse să progresăm ca oameni, transmite Igor Guzun." Cartea este o ediție revăzută și completată cu texte noi, la fel de spectaculoase și emoționante...

Atmosfera din incinta Salonului Internațional de carte Bookfest Chișinău a adunat un public interesat de cărțile bune, în care se vorbește realitatea de zi cu zi. Alături de scriitorul Igor Guzun în seara lansării noii cărți a fost: Stela Ciobanu, Secretar General, Mobiasbancă – Groupe Société Générale; scriitorul Emilian Galaicu-Păun și scriitorul Dumitru Crudu.

Cartea VINIL COLLECTION, de Igor Guzun, cuprinde o colecție de texte scurte axate pe lucruri emoționante și fundamentale din viața unui om: gusturile din copilărie, lecturile - iCarte, iParte, adolescența copiilor noștri care sunt mai deștepți decât noi cu o generație, țara pe care, decât s-o hulim sau s-o slăvim, mai bine s-o măturăm și s-o facem mai bună și mai frumoasă.


 

 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.