Prima pagină / Evenimente / Cultură  /  De revelion ne apropiem sufletește

De revelion ne apropiem sufletește imprimare

31.12.2018  

Tradiții și obiceiuri, acestea sunt calitățile pe care le pun în valoare locatarii unei curți din capitală. De la mic la mare, cu toții se adună în fiecare an pe terenul din curtea blocului pentru a sărbători revelionul într-o ambianță călduroasă și familială.Concert inedit cu muzică, dansuri, urături, colinde, tradiții frumoase și multă voie bună, sunt doar câteva mici plăceri de care au avut parte cei prezenți la eveniment.

„Scopul evenimentului este de a apropia oamenii sufletește și de a întări prietenii. Suntem în oraș și de multe ori oamenii nu se cunosc scară cu scară, însă aceasta nu este valabil și pentru curtea noastră, noi suntem o familie mare și unită” afirmă președinta asociației de coproprietari în condominiu, Adela Bahova.

Prin prestațiile copiilor, cei prezenți la concert au rămas doar cu impresii pozitive. De la pici dansatori și colinde, la flăcăi ce urează locatarilor de bine.

„Evenimentul de astăzi îl pot defini ca fiind unul plăcut surprinzător. Am primit o doză bună de fericire în special datorită faptului că acest concert este organizat cu implicarea copiilor” punctează Maria Macari, spectatoare.

Întrucât anul acesta evenimentul a avut loc sub denumirea  „Revelionul copiilor 2019”, picii au depus maxim efort și străduință pentru a-și bucura părinții și publicul larg cu prestații scenice cât mai originale.

„Mie îmi place să particip și să fiu prezentatoare la acest concert. Este foarte interesantă prestația copiilor, dorința acestora de a se implica și însăși rezultatul pe care îl prezintă la final pe scenă. Eu consider că asemenea concerte ar trebui să fie organizate în orice curte pentru că este o tradiție foarte frumoasă ce merită să fie păstrată” susține prezentatoarea evenimentului, Irina Doțenco.

Totodată, locatarii mai afirmă că acest eveniment, Revelionul, este nu doar un concert recreativ, dar și util pentru menținerea relațiilor între vecini și acumularea de emoții pozitive pentru a întâmpina noul an cu dreptul.

„La fel ca în fiecare an rămân cu impresii plăcute. Este de apreciat dăruirea copiilor și munca depusă de președinta asociației care într-un final creează un eveniment frumos și aduc lumină în suflet de sărbători” spune Alexandrina Bologan, spectatoare.

Concertul s-a încheiatcu un colind interpretat de toate grupele de copii, după care aceștia au primit daruri din partea lui Moș Crăciun care i-a surprins cu apariția sa.

Evenimentul este organizat anual de asociația de coproprietari în condominiu și cu sprijinul financiar voluntar al locatarilor.


Reporter: Ana Fomov

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.