Prima pagină / Evenimente / Cultură  /  Expoziție personală „Linie și culoare”

Expoziție personală „Linie și culoare” imprimare

25.01.2019  

Pentru a ține piept frigului de afară și a vă încălzi sufletele cu ARTĂ, vă propunem spre atenție expoziția cuplului de artiști plastici Vitalie și Antonia Grișciuc.

Expoziția ce se desfășoară în incinta sediului Alianței Franceze, sub genericul „Linie și culoare”,  cuprinde  în jur de 40 de lucrări elaborate prin diferite tehnici ale picturii și grafice. Toate peisajele sunt rupte din realitatea înconjurătoare, imortalizând zonele vechi ale capitalei și satele basarabene.

„În mare parte sunt expuse picturi cu arhitectura Chișinăului vechi și imagini cu flori care cresc aici în Moldova și care ne bucură zi de zi și ne fac fericiți. Expoziția este construită pe o arhivă destul de bogată pe care o avem. Noi colecționăm imagini crochiuri și fotografii cu orașul vechi în jur de 20-22 de ani și pe baza lor am realizat aceste compoziții” afirmă Vitalie Grișciuc.

Expoziția va fi deschisă pană la 21 februarie 2019.  


Reporter: Ana Fomov 
Imagini: Alex Gurduza 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.