Prima pagină / Evenimente / Cultură  /  Vernisajul celor patru anotimpuri

Vernisajul celor patru anotimpuri imprimare

14.02.2019  

Sala cu Orgă a devenit gazda unui vernisaj , plin de farmec şi culoare ,al pictorului Alexandru Alavaţchi.

 

Expoziţia personală vine să învioreze timpul posomorât de afară, anticipând primăvara cu tablourile florale.  Sunt expuse  lucrările recente, dar şi cele din anii 2006-2009. Gama tematică a tablourile este variată, printre peisajele viu colorate putem admira tablourile de un sumbru bucovian.

Printre expoziţiile personale ale pictorului se numără cele organizate la ambasadele SUA şi Bulgariei la Chişinău, galeria „Sadi Pobedî” din Odessa, Ucraina, galeria „a2”din Timişoara, România, precum şi altele. Lucrările sale se regăsesc în colecţii private din Belgia, Bulgaria, Rusia, Franţa, Germania, Macedonia, Polonia, R. Moldova, România,Uzbekistan şi Ucraina.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.