Prima pagină / Evenimente / Cultură  /  „Melc” - noua poezie audio-vizuală lansată de Laura Muruzuc

„Melc” - noua poezie audio-vizuală lansată de Laura Muruzuc imprimare

19.08.2020  

Laura Muruzuc, tânăra poetă care a emoționat juriul de la „Românii au Talent” în această primăvară, a lansat o nouă poezie audio-vizuală. Poezia poartă titlul ,,Melc” și are la baza ei ideea de fragilitatea umană. „Melc, melc, codobelc” este versul pe care îl fredonăm când suntem mici, poezia însă nu ne duce cu gândul doar la copilărie.

„Mă gândeam des la felul în care melcii se retrag în casele lor atunci când întâmpină un pericol, sau atunci când îi luam în palme. Iar după, ies treptat din casă și cercetează ce e în jurul lor. Cred că omul este la fel, are aceeași rapiditate de retragere în sine însuși, atunci când întâmpină teama. Mi-am dorit să pun imaginea asta într-o poezie, ca să explic cât de atenți și tandri ar trebui să fim cu sufletul/spiritul unui om”, spune Laura despre poezia sa.

Poezia ,,Melc” este pe youtube, pe pagina proiectului MAUD, unde pot fi audiate și alte poezii semnate de Laura.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.