Prima pagină / Evenimente / Cultură  /  Concert la Căzănești in memoriam Pavel Bechet, Tamara Chițaniuc...

Concert la Căzănești in memoriam Pavel Bechet, Tamara Chițaniuc... imprimare

05.07.2013  

La Casa de Cultură din Căzănești, Telenești, localnicii au organizat recent un concert în memoria personalităților care s-au născut în aici, printre care textierul și autorul de spectacole umoristice Pavel Bechet și interpreta de muzică populară Tamara Chițaniuc.

Votează: 4.0/5 (3 Voturi )

La concertul de la Căzănești in memoriam Pavel Bechet, Tamara Chițaniuc și alte personalități născute aici au participat colective muzicale, formația de fluieriști, cu toții fiind originari din acest sat.

Prezentăm aici, de ziua lui Pavel Bechet, născut la 5 iulie 1957, un fragment din spectacolul la care a fost Stiripozitive.eu, iar vestea bună este că, deși asemenea oameni nu mai sunt cu noi, amintirea lor e vie.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.