Prima pagină / Evenimente / High Tech  /  Video, foto | Fetele din Ștefănești au adus marele premiu de la San Francisco

Video, foto | Fetele din Ștefănești au adus marele premiu de la San Francisco imprimare

03.07.2014  

Tatiana, Maria, Corina și Mihaela sunt tinerele din Ștefănești, Florești, care s-au întors de la San Francisco cu marele premiu al concursului Technovation Challenge - World Pitch 2014.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

4 tinere din Ștefănești, Florești, s-au unit în echipa „Health in a Drop” și au creat aplicația „Apă Pură” pentru a participa la concursul Technovation Challenge - World Pitch 2014, care s-a desfăşurat în Silicon Valley din San Francisco, SUA.

Tatiana Moraru, Maria Toma, Corina Hariton și Mihaela Bîrcă s-au întors acasă cu locul 1 și cu multe emoții pozitive.

Fetele s-au pregătit pentru concurs 12 săptămâni și în toată această muncă ele au fost ajutate și îndrumate de voluntarului de la Corpul Păcii, Chip Moreland.

Prima etapă a fost concursul organizat în Moldova cu suportul Corpului Păcii, proiectului USAID CEED II și Asociaţia Naţională a Companiilor Private din domeniul TIC din Moldova.

Reîntoarse acasă, elevele au făcut un turneu pe la mai multe ziare și televiziuni din Moldova. Fetele de la Ștefănești au ajuns și în redacția știrilor pozitive pentru a împărtăși cu noi impresiile despre viața lor nouă de după obținerea succesului la San Francisco.

Stefanesti_SanFrancisco

Fetele din Ștefănești au adus marele premiu de la San Francisco Fetele din Ștefănești au adus marele premiu de la San Francisco Fetele din Ștefănești au adus marele premiu de la San Francisco Fetele din Ștefănești au adus marele premiu de la San Francisco Fetele din Ștefănești au adus marele premiu de la San Francisco Fetele din Ștefănești au adus marele premiu de la San Francisco Fetele din Ștefănești au adus marele premiu de la San Francisco Fetele din Ștefănești au adus marele premiu de la San Francisco Fetele din Ștefănești au adus marele premiu de la San Francisco Fetele din Ștefănești au adus marele premiu de la San Francisco Fetele din Ștefănești au adus marele premiu de la San Francisco
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.