Prima pagină / Evenimente / High Tech  /  O carte SF publicată în Statele Unite de un moldovean: „NightRacer” de Dinu Paladi

O carte SF publicată în Statele Unite de un moldovean: „NightRacer” de Dinu Paladi imprimare

21.04.2015  

„Iată o ştire pozitivă: o carte publicată în engleză în SUA de un basarabean”, a exclamat unul dintre cititorii noştri, cu ocazia apariţiei în aceste zile a nuvelei de Science Fiction „NightRacer”, semnată de Dinu Paladi.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

„NightRacer” este o nuvelă SF în limba engleză care aprofundează mai multe probleme de ştiinţă şi comunicare, precum contactul cu alte civilzaţtii, tehnologii noi şi realităţi virtuale. Autorul, Dinu Popa, este originar din Republica Moldova şi este stabilit în SUA. El semnează cu psudonimul Dinu Paladi, transmite Romanian Global News.

„NightRacer” este o povestire în 15 părţi şi este mai mult decât o listă de dispozitive ingenioase. Acestă nuvelă din genul SF este, în primul rând, un studiu al naturi umane, mărturiseşte scriitorul.

Nuvela a fost publicată pe web site-ul wattpad.com.

„NightRacer” de Dinu Paladi
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.