Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Târgul de Cariere la cea de-a 5-a ediție

Târgul de Cariere la cea de-a 5-a ediție imprimare

05.04.2014  

În perioada 4-5 aprilie 2014, la Chișinău a avut loc ediția de primăvară a Târgului de Cariere.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

Târgul de Cariere a oferit și în acest an, pentru candidații interesați, cu sau fără experiență job-uri în domeniul producție, management, finanțe, servicii, retail și alte domenii.

Târg_de_Cariere

Eugeniu Gîrla, manager de proiect, ne-a spus că „în acest an la Târg au participat 25 de angajatori, care au oferit aproximativ 150 de posturi vacante. Posturile sunt în mare parte în direcția vânzărilor, domeniu financiar, inginerie, telecomunicații etc. Avem vizitatori și suntem mulțumiți.”

Târg_de_Cariere

La eveniment persoanele interesate au beneficiat și de reduceri la diverse servicii. Diana Berdan, a reprezentat compania „Easy English Solutions”, lansată recent pe piața din Moldova, orientată pe cursuri de engleză pentru companii și ne-a zis că „în cadrul Târgului avem o ofertă specială pentru persoanele doritoare de a învăța engleza. Oferim un discount de 25% pentru cei care se înscriu acum la aceste cursuri.” Iar despre Târg, Diana ne-a mărturisit că „în comparație cu edițiile precedente, anul acesta tinerii sunt foarte activi și cointeresați în aș vedea oportunitățile de angajare și opotunitățile de dezvoltare.”

Târg_de_Cariere

„Ofertele sunt interesante și atractive! Stilul organizării este unul modern, informațiile sunt clare, ni se oferă pliante cu toate ofertele de muncă propuse. Chiar am găsit o ofertă interesantă și pentru mine, nu este oferirea unui job, dar mă va ajuta cum să-l caut și cred că am să particip și eu la acest proiect.”, ne-a spus Sergiu Rotaru.

Târg_de_Cariere

Iar Radu Botnari ne-a zis că este pentru a II-a oară la acest Târg și că „job-urile propuse în acest an sunt destul ok, iar companiile angajatoare sunt mai receptive. Am deja câteva CV-uri trimise, sper că în curând mă vor contacta pentru a merge la serviciu. Am optat pentru job-ul de operator în Call Center.”

Târg_de_Cariere

„Tinerii în mare parte au nevoie de un pic de inițiativă, pentru că poate unii așteaptă ca cineva să vină și să le dea job-ul. Cele mai mare șanse de angajare le au persoanele care vin, întreabă, lasă CV-urile și dacă au lăsat CV-ul, nu așteaptă o lună să fie contactat, dar telefonează și întreabă dacă s-a citit CV-ul lui, ce poate să mai facă, ce poate să mai ajute.” a mai adăugat Eugeniu Gîrla.

Târg de Cariere la Chișinău Târg de Cariere la Chișinău Târg de Cariere la Chișinău Târg de Cariere la Chișinău Târg de Cariere la Chișinău Târg de Cariere la Chișinău Târg de Cariere la Chișinău Târg de Cariere la Chișinău Târg de Cariere la Chișinău Târg de Cariere la Chișinău
 
DESCOPERIŢI MAI MULTE LA

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.