Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Salonul Internțional de Carte pentru Copii și Tineret la a XVIII-a ediție

Salonul Internțional de Carte pentru Copii și Tineret la a XVIII-a ediție imprimare

06.04.2014  

Salonul Internțional de Carte pentru Copii și Tineret, s-a desfășurat în acest an la „Moldexpo” și a adunat peste 100 de edituri din mai multe țări.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

La expoziție au fost prezentate cărți din Republica Moldova, România, Italia, Franța, Polonia, Germania, Statele Unite ale Americii, China, Serbia, Belarus, Rusia etc.

Salon_Internatinal_de_Carte

„Participăm an de an la acest târg și vreau să spun că într-adevăr lumea citește, iar în acest an am avut și mai mulți cumpărători. În primele 2 zile am vândut mai mult cărți pentru clasele primare și liceale, dar sâmbătă-duminică au cumpărat mai multe cărți adolescenți și adulți. Iar concluzia mea este că lumea citește cărți, nu doar navighează pe internet și se joacă.” ne-a spus Svetlana Ipati, de la Librăria „Librarius”, Moldpresa.

Salon_Internatinal_de_Carte

Cumpărătorii au beneficiat de reduceri de preț de la 10% la 40% și au fost mai activi și mai cointeresați decât în anii precedenți.

Reprezentantul Editurii „Gunivas” a zis că:  „Copii foarte mulți am văzut în acest an. Noi desigur am vândut mai multe dicționare și am oferit reduceri până la 30%.”

Salon_Internatinal_de_Carte

Marina Cemîrtan ne-a mărturisit că a fost și anul trecut la această expoziție, „îmi place mult organizarea din acest an și prețurile cred că sunt destul de accesibile. Am reușit să cumpăr o carte pentru copilul meu.”

Salon_Internatinal_de_Carte

În cadrul evenimentului au fost organizate și ateliere de creație și concursuri pentru copii.

Salon_International_de_Carte Salon_International_de_Carte Salon_International_de_Carte Salon_International_de_Carte Salon_International_de_Carte Salon_International_de_Carte Salon_International_de_Carte Salon_International_de_Carte Salon_International_de_Carte Salon_International_de_Carte
 
DESCOPERIŢI MAI MULTE LA

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.