Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Aleksander Kwasniewski, Boris Tadic și Rexhep Meidani: 3 foști Președinți în dialog direct cu tinerii și mass-media din Moldova

Aleksander Kwasniewski, Boris Tadic și Rexhep Meidani: 3 foști Președinți în dialog direct cu tinerii și mass-media din Moldova imprimare

13.04.2014  

Tinerii din Moldova vor putea dialoga direct, marți, cu 3 foști Președinți - Aleksander Kwasniewski, Boris Tadic și Rexhep Meidani - în cadrul unui eveniment organizat la Facultatea de Relații Internaționale Științe Politice și Administrative de către Fundația Est-Europeană.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Fundația Est-Europeană, împreună cu partenerii săi, European Partnership for Democracy din Belgia și Club de Madrid din Spania, organizează un dialog public dintre 3 foști Președinți de țară și studenții Facultății Relații Internaționale, Științe Politice și Administrative a Universității de Stat din Moldova. 

Evenimentul va avea loc marți, 15 aprilie 2014, ora 14:30 în incinta Facultății Relații Internaționale, Științe Politice și Administrative (strada Testemițanu 6, etaj 1, aula mare), iar mass-media va putea adresa întrebări în intervalul dintre 15:30 și 16:30.

Partenerii de dialog ai tinerilor și mass-media din Moldova vor fi:

Excelența Sa, Dl Aleksander KWASNIEWSKI, Președintele Poloniei în perioada anilor 1995 – 2005;

Excelența Sa, Dl Boris TADIC, Președintele Serbiei în perioada anilor 2004 – 2012;

Excelența Sa, Dl Rexhep MEIDANI, Președintele Albaniei în perioada anilor 1997 – 2002.

CV: CLUB_DE_MADRID_MEMBERS.pdf

De asemenea, cei 3 Președinți vor putea răspunde la întrebările mass-media luni, 14 aprilie 2014, la ora 11:00 și 17:15 la hotelul „Codru”.

11:00-12:00 – ES, Dl Boris TADIC și ES, Dl Rexhep MEIDANI vor răspunde la întrebările dumneavoastră;

17:15-18:00 – Pentru interviuri va fi disponibil și ES, Dl Aleksander KWASNIEWSKI. 

Dialogul public al tinerilor cu Președinții Aleksander Kwasniewski, Boris Tadic și Rexhep Meidani este organizat de către Fundația Est-Europeană, împreună cu partenerii săi, European Partnership for Democracy din Belgia și Club de Madrid din Spania, în cadrul proiectului „INSPIRED” - Programul Integrat de Suport pentru Reforme Inclusive și Dialog Democratic, susținut de Uniunea Europeană.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.