Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Aleksander Kwasniewski, Boris Tadić și Rexhep Meidani au purtat un dialog cu tinerii din Moldova

Aleksander Kwasniewski, Boris Tadić și Rexhep Meidani au purtat un dialog cu tinerii din Moldova imprimare

19.04.2014  

Tinerii din Moldova au discutat despre viaţă, politică şi integrarea europeană cu trei foşti preşedinţi de ţară care s-au aflat în aceste zile la Chişinău.  

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

În aceste zile tinerii din Moldova au avut şansa să dialogheze despre viaţă, politică şi integrarea europeană cu câţiva lideri europeni. Preşedinţii Kwasniewski, Meidani şi Tadic au fost şefi de stat în Polonia, Albania şi Serbia şi s-au aflat la Chişinău la invitaţia Fundaţiei Est-Europene.

Evenimentul a avut loc la Facultatea Relații Internaționale, Științe Politice și Administrative a Universității de Stat din Moldova.

„A fost o întâlnire importantă atât pentru mine, cât şi pentru colegii mei”, a mărturisit Cristina Jandîc.

„Îmi plac foarte mult gândurile inspiraţionale”, spune Daniel Vodă.

Iar lui Cristi Şchiopu i-a „plăcut faptul că erau sinceri, erau pozitivi şi n-au fost deloc îngâmfaţi”.

Dialog_cu_tinerii

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.