Prima pagină / Evenimente / Societate  /  (Video) Ziua uşilor deschise la Centrul „Neovita”: 12 ani de la naştere

(Video) Ziua uşilor deschise la Centrul „Neovita”: 12 ani de la naştere imprimare

04.06.2014  

Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Neovita” a împlinit, luni, o frumoasă vârstă a adolescenţei - 12 ani. Şi cu această ocazie şi-a deschis uşile mai larg pentru adolescenţi şi tineri.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

În ziua în care Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Neovita” şi-a serbat ziua de naştere, specialiştii centrului au devenit o „bibliotecă vie”, pentru că au răspuns la toate întrebările vizitatorilor legate de viaţa adolescenţilor: sănătate fără probleme şi dragoste fără complicaţii.    

În această zi, a fost lansată, de asemenea, consilierea online pe site-ul www.neovita.md.

„Centrul „Neovita” oferă servicii medicale şi de consiliere, dar şi servicii de prevenire a problemelor de sănătate a adolescenţilor prin activităţi de instruire, educare şi comunicare”, afirmă Galina LEŞCO, Şefa Centrului de Sănătate Prietenos Tinerilor „Neovita”.

Centrul  „Neovita” are astăzi o echipă activă de peste 20 de voluntari, doi dintre ei fiind din Statele Unite şi Germania. Întrebat cum este să fii voluntar la „Neovita”, Dumitru Mânăscurtă, un tânăr din Chişinău, spune că trăiește „o experiență unică și extrem de importantă”, iar discuțiile pe care le are cu oamenii de aici îi aduc satisfacție şi îl motivează.

Tinerii care vin aici - voluntari sau beneficiari - sunt informați despre teme precum: pubertatea, încrederea în sine, comunicarea eficientă, soluționarea conflictelor sau tratarea depresiilor.

Galina Leşco, efa Centrului de Sănătate Prietenos Tinerilor „Neovita
 
DESCOPERIŢI MAI MULTE LA

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.