Prima pagină / Evenimente / Societate  /  „Cât ai zice UE” la Vadul lui Vodă

„Cât ai zice UE” la Vadul lui Vodă imprimare

15.07.2014  

40 de tineri din tabăra „Perlele Nistrului” au participat, marţi, la primul atelier de comunicare „Cât ai zice UE”.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

Echipa Stiripozitive.eu împreună cu Daniela Bechet a adus în faţa a 40 de tineri de la tabăra „Perlele Nistrului” câteva reportaje video cu oameni care au lansat afeceri în Moldova, cu sprijinul Uniunii Europene.

În cadrul unei discuţii, tinerii s-au inspirat de la oamenii de pe ecran şi fiecare a elaborat propriul proiect european astfel încât Uniunea Europeană să devină cât mai aproape de Republica Moldova. „Cât ai zice UE”.

Acțiunea „Cât ai zice UE” a fost susținută prin intermediul unui grant oferit de Departamentul de Stat al SUA.

Agenda evenimentelor „Cât ai zice UE”: Invitatie.pdf

„Cât ai zice UE” la Vadul lui Vodă

„Cât ai zice UE” la Vadul lui Vodă

„Cât ai zice UE” la Vadul lui Vodă „Cât ai zice UE” la Vadul lui Vodă „Cât ai zice UE” la Vadul lui Vodă „Cât ai zice UE” la Vadul lui Vodă „Cât ai zice UE” la Vadul lui Vodă „Cât ai zice UE” la Vadul lui Vodă „Cât ai zice UE” la Vadul lui Vodă „Cât ai zice UE” la Vadul lui Vodă
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.