Prima pagină / Evenimente / Societate  /  80 de tineri din toată Moldova au participat la atelierul „Cât ai zice UE” la Vadul lui Vodă

80 de tineri din toată Moldova au participat la atelierul „Cât ai zice UE” la Vadul lui Vodă imprimare

21.07.2014  

Peste 80 de copii și tineri din taberele „Camping” și „Zâmbetul” au participat, luni, la atelierul de comunicare „Cât ai zice UE”.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Echipa Stiripozitive.eu împreună cu Daniela Bechet a adus în faţa a 80 de copii și tineri din taberele „Camping” și „Zâmbetul” de la Vadul lui Vodă câteva reportaje video cu oameni care au lansat afeceri în Moldova, cu sprijinul Uniunii Europene.

În cadrul unei discuţii, tinerii s-au inspirat de la oamenii de pe ecran şi fiecare a elaborat propriul proiect european astfel încât Uniunea Europeană să devină cât mai aproape de Republica Moldova. „Cât ai zice UE”.

Acțiunea „Cât ai zice UE” a fost susținută prin intermediul unui grant oferit de Departamentul de Stat al SUA.

Agenda evenimentelor „Cât ai zice UE”: Invitatie.pdf

„Cat_ai_zice_UE”_la_Vadul_lui_Voda_2

„Cat_ai_zice_UE”_la_Vadul_lui_Voda_2

„Cat_ai_zice_UE”_la_Vadul_lui_Voda_2

„Cat_ai_zice_UE”_la_Vadul_lui_Voda_2

„Cat_ai_zice_UE”_la_Vadul_lui_Voda_2 „Cat_ai_zice_UE”_la_Vadul_lui_Voda_2 „Cat_ai_zice_UE”_la_Vadul_lui_Voda_2 „Cat_ai_zice_UE”_la_Vadul_lui_Voda_2 „Cat_ai_zice_UE”_la_Vadul_lui_Voda_2 „Cat_ai_zice_UE”_la_Vadul_lui_Voda_2 „Cat_ai_zice_UE”_la_Vadul_lui_Voda_2 „Cat_ai_zice_UE”_la_Vadul_lui_Voda_2 „Cat_ai_zice_UE”_la_Vadul_lui_Voda_2 „Cat_ai_zice_UE”_la_Vadul_lui_Voda_2 „Cat_ai_zice_UE”_la_Vadul_lui_Voda_2 „Cat_ai_zice_UE”_la_Vadul_lui_Voda_2 „Cat_ai_zice_UE”_la_Vadul_lui_Voda_2 „Cat_ai_zice_UE”_la_Vadul_lui_Voda_2 „Cat_ai_zice_UE”_la_Vadul_lui_Voda_2 „Cat_ai_zice_UE”_la_Vadul_lui_Voda_2
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.