Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Oameni tineri, dar importanţi la Forumul Tinerilor din regiunea Centru a ţării

Oameni tineri, dar importanţi la Forumul Tinerilor din regiunea Centru a ţării imprimare

O reuniune la Chişinău a faptelor bune

06.04.2012  

Primari de consilii locale, viceprimari şi consilieri, lideri, un Ministru şi un Preşedinte. Şi din toţi aceştia doar Ministrul şi Preşedintele sunt adulţi. Ceilalţi – 104 – sunt oamenii tineri, dar importanţi, care au participat joi la Forumul Tinerilor din regiunea Centru a ţării.        

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

104 tineri din 14 raioane au participat, la 5 aprilie 2012, la Forumul Tinerilor din regiunea Centru, organizat de Fundaţia Est-Europeană (comunicat de presă AICI).

Forumul Tinerilor din regiunea Centru, Chişinău, 5 aprilie 2012

În deschiderea evenimentului, tinerii au fost salutaţi de Preşedintele Fundaţiei Est-Europene, Sorin Mereacre, şi Ministrul Tineretului şi Sportului, Ion Cebanu. Adulţii i-au îndemnat pe tineri să continue faptele bune.

 
DESCOPERIŢI MAI MULTE LA

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.