Prima pagină / Evenimente / Societate  /  (Video) Gala „Născut să câștigi”

(Video) Gala „Născut să câștigi” imprimare

02.04.2015  

La Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO a avut loc Gala „Născut să câștigi”. Proiectul educativ-social-cultural „Născut să câștigi” încurajezează tinerii valoroși din țară, tinerii cu inițiativă să rămână acasă și să aibă curajul să-și pună ideile în aplicare.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

Proiectul educativ-social-cultural „Născut să câştigi” vine să suplinească golul lipsei de informare referitor la oportunităţi şi şanse existente pentru tineri .

Ecaterina Covali

„Relansăm turneul național „Născut să câștigi”. Am făcut turul orașelor mari din țara noastră până acum, sunt 6 la număr, am fost în Ungheni, Cahul, Bălți, Ocnița, Fălești și Hîncești. Acum relansăm acest proiect, defapt ceea ce presupune el este să le vorbim tinerilor din regiune, acolo unde informația ajunge mai rar și mai puțin, despre oportunitățile și șansele de a se realiza aici, la noi acasă”, spune Ecaterina COVALl, autoarea proiectului.

„Născut să câștigi”

„Noi venim prin acest eveniment să anunțăm că suntem pregătiți să acoperim toate raioanele țării. Avem suficiente instrumente, resurse și povești de succes ca să putem face acest lucru”, mai zice Ecaterina COVALI, adaugând că următoarea destinație a proiectului „Născut să câștigi” este Călărași.

„Născut să câștigi”

Tudor Darie, Ștefan Roșca, Gloria Jigău, Sandu Coica și Irina Calancea sunt unii dintre protagoniștii și eroii prezentați tinerilor în prima etapă din proiect. În cadrul evenimentului Gala „Născut să câștigi” a fost transmisă ștefata Danielei Vidaico, celui de-al șaselea erou participant în proiect.

Sergiu Scarlat

„Prima parte a proiectului a fost bazată pe inițiativa protagoniștilor, pe inițiativa colaboratorilor Centrului ARTICO să ne ducem, să ne întâlnim și eu din păcate n-am fost, n-am avut timp să mă duc, dar privind imaginile și privind zâmbetele tinerilor am înțeles că succesul este atins. Și cel mai important, eu sunt sigur că mulți tineri vor lăsa în memorie întâlnirile acelea și vor putea continua, și vor putea servi un simbol pentru a urma exemplele acelor eroi”, afirmă Sergiu SCARLAT, director interimar la Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO.

Cătălina Dumbrăveanu

„Să convingi pe cineva să rămână în țara noastră desigur că este un proces mai îndelungat, nu poți să zici că-ți schimb opinia peste noapte, dar exemplele pozitive, acești protagoniști pe care i-au cunoscut sunt cu siguranță un început de opțiune, sunt o alternativă prezentată prin propria experiență că s-a putut, că au rămas acasă, că au reușit”, explică Cătălina DUMBRĂVEANU.

„Născut să câștigi”

Până la acest moment, echipa proiectului „Născut să câștigi” s-a întâlnit cu peste 1000 de tineri din 6 raioane.

Proiectul este implementat cu sprijinul financiar al Centrului Republican pentru Copii şi Tineret ARTICO.

„Născut să câștigi” „Născut să câștigi” „Născut să câștigi” „Născut să câștigi” „Născut să câștigi” „Născut să câștigi” „Născut să câștigi” „Născut să câștigi” „Născut să câștigi” „Născut să câștigi” „Născut să câștigi” „Născut să câștigi” „Născut să câștigi” „Născut să câștigi”
 
DESCOPERIŢI MAI MULTE LA

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.