Prima pagină / Evenimente / Societate  /  „Ştirile pozitive” sunt molipsitoare: revista „Odoraş” publică un subiect „Ştiripozitive.eu”

„Ştirile pozitive” sunt molipsitoare: revista „Odoraş” publică un subiect „Ştiripozitive.eu” imprimare

Subiectul nostru pozitiv într-o revistă pentru părinţi

18.04.2012   3106 

Unul dintre subiectele de top realizate de „Ştiripozitive.eu” – „La psihanalist copiii se însănătoşesc jucându-se” – este prezentat în format print de revista „Odoraş”.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Subiectul despre psihanalistul Ana Chirsanov, „un om care are interes profesional pentru jocurile de copii", este publicat în proaspăta ediţie cu numărul 3 (52), din aprilie 2012, a revistei pentru părinţi „Odoraş", confirmând că „ştirile pozitive" sunt molipsitoare.

Articolul „La psihanalist copiii se însănătoşesc jucându-se" se află acum pe locul 3 în topul accesărilor pe www.stiripozitive.eu.

 

EEF  Ambasada Suediei  Danida   

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu suportul Fundaţiei Est-Europene. În prezent, portalul Stiripozitive.eu este realizat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

Portalul www.stiripozitive.eu a fost desemnat „Debutul anului 2012 în mass-media din Moldova” de către Clubul de Presă din Chişinău – Centrul pentru Jurnalism Independent şi Comitetul pentru Libertatea Presei, la 13 decembrie 2012. 

Stiripozitive.eu a obţinut premiul „VIP Magazin” în anul 2013 la categoria „Mass-media. Presa on-line”.