Prima pagină / Evenimente / Societate  /  „Ştirile pozitive” sunt molipsitoare: revista „Odoraş” publică un subiect „Ştiripozitive.eu”

„Ştirile pozitive” sunt molipsitoare: revista „Odoraş” publică un subiect „Ştiripozitive.eu” imprimare

Subiectul nostru pozitiv într-o revistă pentru părinţi

18.04.2012  

Unul dintre subiectele de top realizate de „Ştiripozitive.eu” – „La psihanalist copiii se însănătoşesc jucându-se” – este prezentat în format print de revista „Odoraş”.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Subiectul despre psihanalistul Ana Chirsanov, „un om care are interes profesional pentru jocurile de copii", este publicat în proaspăta ediţie cu numărul 3 (52), din aprilie 2012, a revistei pentru părinţi „Odoraş", confirmând că „ştirile pozitive" sunt molipsitoare.

Articolul „La psihanalist copiii se însănătoşesc jucându-se" se află acum pe locul 3 în topul accesărilor pe www.stiripozitive.eu.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” în 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene. www.stiripozitive.eu este un produs „URMA ta” şi a fost susţinut de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene, Guvernului Suediei, Sida sau al Ministerului Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.