Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Video | Filmul Forumului Regional al Tinerilor, Chişinău

Video | Filmul Forumului Regional al Tinerilor, Chişinău imprimare

124 de participanţi, 14 raioane, idei şi energie: sunt toate aici

19.04.2012  

Acum mesajele şi constatările Forumului Tinerilor din regiunea Centru, organizat de Fundaţia Est-Europeană la 5 aprilie 2012, la Chişinău, sunt rezumate într-un video realizat de „URMA ta”.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Activităţile şi recomandările celor 124 de participanţi din 14 raioane de Centru ale ţării, prezenţi la Forumul Regional al Tinerilor, sunt captate într-un film ce poate fi preluat şi distribuit liber în beneficiul tinerilor.

Evenimentul a fost organizat de Fundaţia Est-Europeană în cadrul proiectului „Participarea Tinerilor în Moldova", realizat în perioada 2010-2012 cu suportul Departamentului de Stat al Statelor Unite ale Americii prin intermediul Fundaţiei Eurasia.

Forumul Tinerilor din regiunea Centru, 5 aprilie 2012

DESCOPERIŢI MAI MULTE LA

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.