Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Bucuria renovării la grădinița „Aurica” din Chișinău

Bucuria renovării la grădinița „Aurica” din Chișinău imprimare

O sală, acoperiș, ferestre și mesaje de sprijin

28.05.2012  

Inaugurările, dotările și renovările aduc mereu bucurii copiilor și adulților. Este și povestea grădiniței nr. 76 „Aurica” din Chișinău, renovată și dotată cu sprijinul Fundației Est-Europene.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Astfel, 50 de copii cu nevoi educaționale speciale de la grădinița nr. 76 din Chișinău au acum parte de o sală de kinetoterapie. Această inițiativă de renovare a inclus, de asemenea, schimbarea ferestrelor, reparația acoperișului, reparația capitală și dotarea sălii de kinetoterapie cu echipament necesar pentru reabilitarea copiilor.

Gradinita Nr.76 din Chisinau, dupa renovare

Administrația grădiniței a împărtășit în aceste zile bucuria renovărilor cu oaspeții evenimentului: Președintele Fundației Est-Europene, Sorin Mereacre; Primarul General al Capitalei, Dorin Chirtoacă; diplomatul Gun-Britt Andersson, Membru al Consiliului de Directori al Fundației Est-Europene; parteneri și mass-media.

Comunicat de presă AICI.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.