Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Centrul „Neovita” – 10 ani: „Suntem și noi adolescenți”

Centrul „Neovita” – 10 ani: „Suntem și noi adolescenți” imprimare

Deceniul Centrului de Sănătate Prietenos Tinerilor „Neovita”

30.05.2012  

De 10 ani, Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Neovita” se află în serviciul tinerilor din Moldova: aproape de îngrijorările adolescenților legate de sănătate și dezvoltare și aproape de profesioniștii care oferă tinerilor informații și consultații.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Timp de un deceniu, Centrul „Neovita" a oferit servicii de sănătate - confidențiale, accesibile și eficiente - pentru peste 100 de mii de tineri din Moldova.

Dovezile acestei munci în beneficiul adolescenților, a specialiștilor care lucrează cu tinerii și a părinților se află în mărturiile din acest film.

Comunicat de presă AICI.

Șefa Centrului de Sănătate Prietenos Tinerilor „Neovita” acum câţiva ani. Imagine de Giacomo Pirozzi. „Neovita”: „Suntem în aer”. Șefa Centrului de Sănătate Prietenos Tinerilor „Neovita”, Dr. Galina Leșco.
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.