Prima pagină / Evenimente / Societate  /  „Generație Sănătoasă” la evenimentul aniversar al SDC: 15 ani de activitate în Moldova

„Generație Sănătoasă” la evenimentul aniversar al SDC: 15 ani de activitate în Moldova imprimare

24.06.2016  

La evenimentul aniversar al Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC), consacrat celor 15 ani de activitate în Republica Moldova și desfășurat la 23 iunie 2016, la Chișinău, Proiectul „Generație Sănătoasă” a prezentat contribuția sa la sănătatea și dezvoltarea tinerilor din Moldova, realizată cu asistență elvețiană.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) a reunit, cu ocazia celor 15 ani de activitate în Republica Moldova, mai mulți parteneri ai săi în cadrul evenimentului aniversar, organizat la Chișinău, la Muzeul Naţional de Istorie a Moldovei. Printre partenerii cooperării moldo-elvețiene se află și Proiectul „Generație Sănătoasă”, care a prezentat contribuția sănătatea și dezvoltarea tinerilor din Moldova. 

Proiectul „Generație Sănătoasă” este realizat de Asociaţia „Sănătate pentru Tineri”, în parteneriat cu Ministerul Sănătăţii, cu sprijinul oferit de Agenţia Elveţiană pentru Dezvoltare şi Cooperare (SDC).

Proiectul GENERAȚIE SĂNĂTOASĂ. Echipa NEOVITA la evenimentul aniversar al Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC), consacrat celor 15 ani de activitate în Republica Moldova.
 
DESCOPERIŢI MAI MULTE LA

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.